MijnGezondheid.net

MijnGezondheid.net: uw online huisartsendossier. Om uw gegevens te kunnen inzien heeft u een e-mail adres en DigiD met SMS-functie of DigiD-app nodig.

Het portaal biedt, naast de mogelijkheid online een herhaalrecept aan te vragen (e-Recept) ook mogelijkheden voor digitaal contact over uw medische vraag (e-Consult) en het gedeeltelijk online inzien van uw dossier. Ook kunt u online een afspraak maken. U mag deze optie alleen gebruiken wanneer u verklaart geen symptomen te hebben die door het coronavirus kunnen komen.

 

Wilt u MijnGezondheid.net gebruiken? Log in met uw DigiD!

Stap 1: Registratie

Wij hebben de mogelijkheid voor alle patiënten boven de 16 jaar om in te loggen bij Mijngezondheid.net al opengezet. Het enige dat u nog moet doen is inloggen.

Hiervoor heeft u uw DigID met SMS functie of de DigID-app nodig. Na het inloggen geeft u akkoord voor de gebruikersvoorwaarden. U gaat hiermee een contract aan met onze praktijk voor het veilig uitwisselen van uw gegevens.

Inloggen MijnGezondheid.net

Stap 2: Dossier beschikbaar

U kunt nu uw contactgegevens controleren en eventueel aanpassen. Dit wordt dan automatisch in ons systeem verwerkt.

Ook kunt u herhaalmedicatie aanvragen of een medische vraag aan ons stellen.

Na enkele dagen ontvangt u bericht dat uw dossier met medische gegevens beschikbaar is gesteld door uw eigen huisarts. Tijdens vakanties van uw huisarts kan het wat langer duren voordat u dit bericht ontvangt.